Fozelekmegallo Szeged logo Fozelekmegallo Szeged logo

"A tűzhelyről az asztalra"

Családi események, ünnepi ebédek, és vacsorák, készítését vállaljuk házhoz szállítással maximum 40 főig.
Kérje ajánlatunkat.
Elérhetőség: 06-30-9344-591 vagy fozelekmegallo@gmail.com

* A kifőzdében történő fizetés esetén
Vállaljuk az Ön által kiválasztott ételek házhoz szállítását, az alábbiakban olvashatja az ezzel kapcsolatos tudnivalókat.

Rendelés menete:

Rendelését a weboldalunkon az étlap menüpont alatt, az űrlap kitöltésével adhatja le, melyet legkésőbb a kiszállítást megelőző nap 24 óráig tudjuk elfogadni.

A weboldalon történő rendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

Rendelését az Étlap menüpont alatt az űrlap kitöltésével, illetve a rendelendő adagok számával tudja megtenni. A "Megrendelés előnézte" gomb megnyomása után a következő oldalon megjelenik egy összefoglaló táblázatban, hogy mit rendelt, ekkor még visszalépéssel van lehetősége módosításra. A megrendelését a "Megrendelés elküldése" gombbal adhatja fel.
A megadott email címre a rendszer automatikusan visszaigazoló e-mailt küld. Kérjük, ellenőrizze, hogy megérkezett-e a visszaigazolás. Ha nem kapja meg azonnal, legyen türelemmel, elképzelhető, hogy a rendszer késlelteti a visszaigazolás elküldését. Ha 1 óra elteltével sem kap visszaigazolást (kérjük ellenőrizze a spam (kéretlen levelek mappát is), akkor rendelését ismételje meg)

Az étel szállításához szükséges dobozok megadása:

Mivel lehetőség van arra, hogy megrendelőink saját ételhordóban kérjék a kiszállítást (ezt előző nap kérjük leadni), ezért a dobozok számának megadása a megrendelő felelőssége. Az eldobható dobozokért 70Ft-os felárat számolunk fel darabonként. Az oldalon kiválasztható doboz számítási módok:
1. automatikus: minden kiválasztott adag ételhez 1 db dobozt számol fel, ez elsősorban menü rendelés esetén praktikus.
2. saját ételhordó: ha saját ételhordója van, akkor nem enged doboz hozzárendelést az ételekhez. Amennyiben ezt az opciót választja, a rendelését megelőző napon adja le ételhordóját az étkezdében nyitva tartási időben!
Főzelékmegálló kifőzde, Szeged 2011-2020

Kapcsolódó linkek:
Futárszolgálat WYW.HU, Szeged információs portál, Készétel LAP.HU, Szegedi menu, Facebook Közösségi oldal